Om

De senaste 10 åren har jag funderat på hur världen fungerar och under tiden funnit fler och fler svar. Denna blogg finns till för att jag vill kunna skriva av mig samtidigt som ni kan läsa om ett alternativ till dagens samhälle.

Under 2016 fann jag The Venus Project (TVP) vilket ni kan läsa mer om i mitt första inlägg, Början på framtiden, och det har format min syn på i stort sett allt. Världen känns mer självklar nu, jag förstår den bättre, men jag tycker fortfarande inte om riktningen dit vi är på väg.

Vem är då jag? Jag är från Mörrum, Blekinge men har bott lite i Växjö och ett antal år i Malmö, har jobbat med massor av olika saker och har ingen direkt utbildning efter gymnasiet, ännu. Tycker om att lära mig saker jag inte kan, förmdligen därför jag bytt arbete så pass ofta som jag har gjort, och flyttat runt en del. Men att ständigt lära är det vi är här för, människan har ett behov av förändring, eller rättare sagt ett behov av utveckling och utveckling kommer endast med förändring. Det finns bara en konstant här i livet, och det är förändring.

Har ni frågor till mig angående innehållet på hemsidan eller mig personligen så kontakta mig gärna, till exempel genom att kommentera inlägg.