Spiritualtitet – Igen

Innan du läser vidare i detta inlägg vill jag att du läser mitt tidigare inlägg om Spiritualitet här.

Som ni nu har läst i tidigare inlägg har jag varit en sökare ett tag och jag kan säga att man finner nya sanningar hela tiden. Anledningen är att jag fortsätter leta, jag nöjer mig aldrig, för ju mer man vet desto fler frågor kommer det.

För ett tag sen snubblade jag över Ubuntu och Ubuntu Movement som jag kommer prata mer om en annan gång men det ledde mig in på att vi människor har vetat saker som vi har glömt bort. Det finns teorier och även bevis för att det har funnits en stor civilisation på våran planet för många tusen år sedan men som försvann i samband med en global översvämning i slutet på förra istiden. Det som är intressant med det är att de verkar ha haft kunskaper som vi bara kunnat drömma om och vetat mycket som vi precis har börjat lära oss.

Stora formationer i sten som till exempel pyramiderna i Egypten och på andra ställen på jorden, Stonehenge, Påskön och många fler vittnar om fantastisk kunskap om bland annat astronomi. Byggnationer som är näst intill exakta mot väderstrecken och information om hur stjärnhimlen rör sig över tusentals år finns på dess väggar. De visste något mer.

Kvantum mekanik som är ganska nytt inom fysiken har givit många frågor men också många möjligheter att det finns något annat utanför det vi kan se. Vi har länge vetat att vi bara kan se eller upptäcka 4% av universum, de andra 96% vet vi ingenting om. Paralella universum verkar inte så otroligt och det verkar som att allting är på samma plats.

Strängteorin pratar om hur allting består av vibrationer och om det är sant så handlar allting egentligen om frekvenser. Vi kan inte se eller upptäcka alla frekvenser som det ser ut idag och vi vet ju bara om 4% världen runt om oss. De andra 96% borde då vara andra frekvenser som vi inte kan upptäcka. Se det som radiovågor, de är överallt men vi kan inte se dem.

Något som forskare gärna vill veta mer om hur det fungerar är medvetande. Vissa menar på att vår hjärna skapar medvetandet, men andra menar att vår hjärna bara är en mottagare av frekvenser. Än en gång kan vi jämföra med radiovågor och en tv, även om tvn går sönder så finns ju radiovågorna kvar. Strängteorin kan på många sätt även styrka den tanken.

Åh jag tycker det är en spännande tid vi lever i, så mycket vi har att lära.

Det finns något mer inom oss än det skal vi lever i, den kropp vi en dag ska lämna, och det tycker jag verkligen är spännande. Kommer skriva mer om det när tid finnes, kommer rekommendera er om böcker, videos och dylikt efter hand också.

Så, ut och lär dig om allt du kan, läs, prata, lyssna och se din omvärld med öppna armar. We are all one!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *