Valet är vårt – Skriv på namnlistan

Osäker på vad du som läsare vet om The Venus Project vid det här laget, ni är ju inte så många som läser men någon kanske har lite koll. Om inte så kommer jag förklara lite lätt.

The Venus Project är ett projekt som jobbar för att introducera ett alternativ till hur vi ska forma vårt samhälle för att slippa fattigdom, krig och politik. Det är svårt att med få ord förklara vad det egentligen handlar om och jag skulle rekommendera dig att se dokumentären som finns längre ner i detta inlägg.

Men i alla fall. De har ritningar, modeller och genomtänkta lösningar på problem. De hänvisar också till vetenskapen och tekniken som kommer vara verktygen för att komma dit vi behöver ta oss för att rädda oss själva och planeten. Inga problem kan lösas genom politik eller lagar, alla egentliga och relevanta problem har en teknisk lösning.

För hela världen skulle så startade en man en namnlista där vi nu försöker samla namn för att få regeringar och andra människor att inte bara uppmärksamma problemen utan också se och förstå att det finns en lösning. Det är därför jag skriver till dig nu, jag vill att du skriver på och om du inte redan vet vad detta handlar om ska du först se dokumentären och sedan skriva på. Valet är ditt. Okej?

Du hittar namnlistan här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *